SPARA DINA GAMLA FÖREMÅL

 • AUTHOR: // CATEGORY: Annat

  Comments Off on Spara dina gamla föremål

  När du lever ditt liv så kommer du vara den som samlar på dig massor av olika saker under livet. Detta kan då vara olika saker som du egentligen inte vill göra dig av med. Så har det speciellt varit för mig med mina cyklar. I och med att jag varit både tävlingscyklist och motionscyklist samt veterancyklist, så kommer detta betyda att jag samlat på mig och bytt cyklar många gånger. Dessa har jag då aldrig känt att jag vill göra mig av med. Kanske har detta varit något som hade med vidskeplighet att göra. Gjorde jag mig av med en cykel som jag hade framgång med, så skulle detta ge mig otur med min nya cykel. Ja, vad vet jag, men mycket har jag samlat på mig genom åren.

  Bodde trångt och hade dåligt med plats

  Naturligtvis som var jag stora delar av mitt liv singel och bodde ensam i en liten hyrd lägenhet. Detta gör jag inte nu, utan bor i en villa med stor trädgård. Hur som helst var det inget som hindrade att jag samlade på mig mina gamla cyklar plus allt annat jag sparat med åren. Detta löste jag genom att hyra en container och plats för denna. Naturligtvis medförde detta en del kostnader, men var ändå något som jag ville göra i livet. Numera har jag köpt loss dessa containrar som faktiskt blivit två stora 40 fots bjässar. Nu är det inte så att de står på bakgården och skapar oreda i kvarteret. Jag har helt enkelt en lokal där dessa placerats.

  När jag fick användning av allt jag samlat på mig

  Något som var mycket roligt var att se att jag faktiskt fick användning av nästan allt det jag sparat genom livet. Naturligtvis fick jag familj och barn, vilket gjorde att alla kunde ha nytta av dessa saker. Jag har liksom inte bara foton att visa mina barn, utan de kan få se de riktiga cyklarna jag använt genom livet. När vi skaffade villa så kom också massor av alla andra föremål till användning, då det helt plötsligt fanns massor med plats att placera dem på.

  En container kan användas till mycket

  På denna sajt har jag också talat om för alla hur viktigt det är att motionera och träna, vilket då är något som inte alla har plats för. Är det då så att du vill ha ett litet gym som är ditt eget för din träning. Ja, då kan du också vara den som faktiskt kan använda en container. Här finns det massor med olika och bra användningsområden för dessa. Se bara på vilka olika typer det finns, och att de faktiskt också går att använda som baracker och kontor. Varför skulle du då inte kunna inreda en container för att bli ditt eget lilla gym för din träning och motion?